Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina manitoba + q.b.
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- confettura, gusto a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 59.8 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3h 10min
Panini venostani
3h
Pane di patate
3h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini al latte e cioccolato
3h