Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 60 g di acqua
- 300 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco, sbiciolato
- 1 cucchiaino di sale
- 20 pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaio di origano secco
- 4 wurstel
- 50 g di olive verdie e nere denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6h
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Corona di pan di pizza
4h
Succo di frutta
10min
Pane ragno
1h 20min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Letterine segnaposto
5h 15min
Attorcigliati al sale marino
3h 15 min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Aperitivo al sedano
10min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Pan coniglio
5h 5min