Sopa de abóbora e hortelã

Sopa de abóbora e hortelã

3.6 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dente de alho
    1
  • abóbora cortada em pedaços
    300 g
  • tomate em pedaços
    380 g
  • hortelã só as folhas
    5 pés de
  • água
    500 g
  • couve-flor
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • azeite extra virgem (0,2% acidez)
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 219.8 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 278.5 kJ / 66.6 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...