Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
TM6 TM5

Sopa de cenoura e espargos com amêndoa

4.4 (72 oceny)

Składniki

  • 50 g amêndoa s/ pele
  • 30 g chalota
  • 30 g azeite
  • 300 g espargos verdes arranjados, cortados em pedaços
  • 300 g cenoura cortada em pedaços
  • 450 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta preta moída

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
778 kJ / 186 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
5.2 g
Sód
477 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy