Urządzenia i Akcesoria
Cozer 200-300 g de feijão-verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
água500 g
-
feijão-verde redondo cortado em pedaços (3-5 cm aprox.)200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
11.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
108.1 kJ /
25.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Cozer 300 g de couve
20 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 300 g de couve-flor
25 min