
Urządzenia i Akcesoria
破布子蒸鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
鱈魚肉片250 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 小撮
-
蒜頭 切片3 粒
-
薄鹽醬油1 茶匙
-
破布子 含湯汁2 大匙
-
水600 克
-
蔥 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
129 kcal /
539 kJ
Białko
9.543 g
Tłuszcz
7.501 g
Węglowodany
3.626 g
Błonnik
0.134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan