破布子蒸鱈魚

破布子蒸鱈魚

4.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 鱈魚肉片
    250 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 小撮
  • 蒜頭 切片
    3 粒
  • 薄鹽醬油
    1 茶匙
  • 破布子 含湯汁
    2 大匙
  • 600 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 129 kcal / 539 kJ
Białko 9.543 g
Tłuszcz 7.501 g
Węglowodany 3.626 g
Błonnik 0.134 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...