Focaccia mit Birnen und Gorgonzola

Focaccia mit Birnen und Gorgonzola

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 Stücke

Składniki

  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten und Belegen
    40 g
  • Williams-Christ-Birnen in Stücken (3 cm)
    350 g
  • Wasser
    200 g
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    300 g
  • Roggenmehl Type 1150
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gorgonzola in Stücken (3-4 cm)
    150 - 200 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 479 kcal / 2004 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...