紫蘇豆乳燒子排

紫蘇豆乳燒子排

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 紫蘇梅 去籽,只取梅肉
    60 克
  • 豆腐乳 (詳見要訣)
    40 - 60 克
  • 豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水
    600 克
  • 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 432 kcal / 1811 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...