紫蘇豆乳燒子排
TM5 TM6

紫蘇豆乳燒子排

(Brak ocen)

Składniki

  • 60 克 紫蘇梅, 去籽,只取梅肉
  • 40 - 60 克 豆腐乳 (詳見要訣)
  • 600 克 豬肋排, 切段(3公分),以滾水川燙去血水
  • 150 克 甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1811 kJ / 432 kcal
Białko
28.8 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy