
Urządzenia i Akcesoria
紫蘇豆乳燒子排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
紫蘇梅 去籽,只取梅肉60 克
-
豆腐乳 (詳見要訣)40 - 60 克
-
豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水600 克
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
432 kcal /
1811 kJ
Białko
28.8 g
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan