Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- 6 ½ oz all-purpose flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 oz unsalted butter, cold and cut into pieces
- 2 oz whole milk
- 1 large egg
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 ½ oz celery, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 1 oz olive oil
- 3 tsp chicken stock paste
- 32 oz chicken breast, cut into strips (approx. 1 in.)
- 2 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 38 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1523.2 kJ / 364.1 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 476.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cheesy Crust Pizza
2h 20 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Pimento Cheese Puffs
30 min
Basque Chicken
1h 10 min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Bavarian Pretzels
55 min
Spaghetti Muffins
55 min
Parker Rolls
2h 20 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min