
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Dumplings
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter cold and cut into pieces1 oz
-
whole milk2 oz
-
large egg1
-
yellow onion quartered4 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
chicken stock paste3 tsp
-
chicken breast cut into strips (approx. 1 in.)32 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
water38 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364.1 kcal /
1523.2 kJ
Białko
27.8 g
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
20.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
476.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Marsala
40 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Biscuits and Gravy
40 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Sloppy Joes with slaw
40 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Cornbread
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min