Ginger Sangria Punch

Ginger Sangria Punch

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 portions

Składniki

  • dry vermouth
    14 oz
  • anise liqueur i.e. Pernod® or Black Sambuca®
    1 tbsp
  • raisins
    3 ½ oz
  • oranges zest only, no white pith, plus extra slices to garnish
    2
  • cardamom pods crushed
    5
  • whole cloves
    6
  • fresh ginger peeled and thinly sliced
    1 in.
  • cinnamon sticks
    2
  • raw sugar
    7 oz
  • red wine chilled
    35 ½ oz
  • dark rum
    3 ½ oz
  • ginger beer chilled
    13 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 0.8 g
Kalorie 604 kJ / 144 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...