Urządzenia i Akcesoria
Ginger Sangria Punch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 portions
Składniki
-
dry vermouth14 oz
-
anise liqueur i.e. Pernod® or Black Sambuca®1 tbsp
-
raisins3 ½ oz
-
oranges zest only, no white pith, plus extra slices to garnish2
-
cardamom pods crushed5
-
whole cloves6
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 in.
-
cinnamon sticks2
-
raw sugar7 oz
-
red wine chilled35 ½ oz
-
dark rum3 ½ oz
-
ginger beer chilled13 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.8 g
Kalorie
604 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mixed Drinks
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Curry Ketchup
30 min
Orange Julius
5 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10 godz. 40 min
Pisco Sour
10 min
Bellini
5 min
Placki
40 min
Tortilla Soup
25 min