
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le beurre aux herbes
- 60 g de beurre doux coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 brin de persil frais équeuté
- 2 branches d'aneth frais effeuillées
- 1 brin de romarin frais effeuillé
- 2 brins de ciboulette fraîche ciselés
- ½ c. à café de sel (opcjonalnie)
Le pain
- 350 g de yaourt nature
- 350 g de farine à pain et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 250 kcal / 1045 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Błonnik
- 1.6 g