Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quenelles
- 375 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 1 cditas sal marina
- ¼ cditas pimienta blanca molida
- ½ cditas nuez moscada en polvo
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos
Panade
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 100 g de leche
- 50 g harina de trigo
- 1 huevo mediano
- 1 yema de huevo
- 2 de claras de huevo
- 600 g agua
Salsa
- 1 cda de fécula de maíz
- 100 g de crema (18% grasa)
- 2 echalot, en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 150 g berro
- 200 g agua
- 100 g yogur natural
- 1 cda concentrado de caldo de pollo
- ½ limón verde, solamente el jugo
- pimienta negra molida, al gusto
- berro, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6h
Salsa holandesa
15 Min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 min
Verduras salteadas
10min
Helado de vainilla
12h
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Ensalada de hongos y alga wakame
45 min
Mil hojas de higos
45 min
Terrina de salmón
2h
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Crema de cilantro
30 min