Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Oliven, schwarz entsteint130 g
-
Sardellenfilet, in Salz eingelegt30 g
-
natives Olivenöl30 g
-
stückige Tomaten, aus der Dose500 g
-
Kapern, eingelegt abgetropft100 g
-
Wasser1500 g
-
Salz2 TL
-
Penne360 g
-
Petersilienblätter gehackt1 EL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2223 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fischcurry
45 min
Salmorejo
10 min
Knuspriger Parmesanlachs mit Gemüse und Zitronensauce
1 godz.
Knusprige Onsen-Eier
2 godz.
One-Pot-Pasta mit Salsiccia
30 min
Pasta alla Putanesca
45 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Limetten-Thymian-Pasta
20 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Sauce all'amatriciana
20 min