Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di farina di soia tostata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 16.9 g
- Węglowodany
- 57.9 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
Alternatywne przepisy
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1j 10 menit
Pizza al salmone
1óra 15p
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min.
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 godz. 30 min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Focaccia al farro farcita
3h 45 min
Risotto autunnale
50min
Ragù con polpettine di pane
1óra 25p