Urządzenia i Akcesoria
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
446.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red rice
55min
Pozole Rojo
2h 5min
Guacamole
10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Strawberry fizz
10min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Layered Mexican dip
25min
Chicken picadillo cups
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Tortilla Soup
25min