Urządzenia i Akcesoria
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
446.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Refried beans
10 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Red rice
55 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Chilli chutney quesadillas
1 Std.
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Potato bake
1 Std. 35 Min