Urządzenia i Akcesoria
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
446.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red rice
55 min
Yoghurt dressing
10 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Florentine potato cakes
40 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Chicken picadillo cups
40 min
Corn chips with salsa roja
1 godz. 20 min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Chicken Keto Taquitos
55 min
Hash browns
40 min