Urządzenia i Akcesoria
Bloody Maria
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pickled vegetables
-
mixed vegetables cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)100 g
-
raw sugar3 tbsp
-
fine salt1 tbsp
-
white wine vinegar250 g
-
dried bay leaf1
-
coriander seeds6
Prosciutto batons
-
prosciutto8 slices
Cocktail mix
-
fresh jalapeño chillies stalks removed and deseeded if preferred2
-
flaked salt1 tsp
-
tomato juice750 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
mezcal250 g
-
ice cubes10
-
smoked paprika1 tsp
Assembly
-
fine salt1 tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
limes cut into quarters2
-
ice cubes to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
3243.9 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
482.8 kJ /
114.9 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Smoked Indian-spiced quail
3 godz. 20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Spiced coriander prawns
25 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Tarator (tahini dip)
5 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min