Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos

Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos

5.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 doses

Składniki

Robalo
  • mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
    15 g
  • água
    250 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    3 c. chá de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • robalo (1500 g aprox.)
    1
Arroz
  • dentes de alho
    2
  • chalota
    40 g
  • azeite
    30 g
  • água
    500 g
  • champanhe
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz agulha
    350 g
  • avelã torrada
    15 g
  • pinhões torrados
    15 g
  • pistácio torrado
    15 g
  • amêndoa torrada
    15 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1080.4 kcal / 4520.2 kJ
Białko 87.3 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 116.6 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 1825.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...