Urządzenia i Akcesoria
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů těstovin například špagety či penne
-
50 gramů parmazánu
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů masa z klobásy (např. vinné), syrového
-
100 gramů červeného vína
-
400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého lístky
-
1 snítka čerstvého tymiánu lístky
-
¼ čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
19.3 g
Kalorie
2214 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Šťavnatý vídeňský guláš
1 godz.
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 min
Mléčné knedlíky
40 min
Vydatný bramborový salát
2 godz.
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 godz.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Ruský bramborový salát
50 min
Kapr na modro
55 min
Bavorský bramborový salát
15 min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 godz. 30 min
Chilli con soya
45 min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1 godz. 35 min