Couscous d'agneau express

Couscous d'agneau express

4.1 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'épaule d'agneau désossée en gros dés
    600 g
  • de ras el-hanout (épices à couscous)
    3 c. à café
  • sel
  • poivre moulu
  • de graines de couscous moyennes ou fines
    300 g
  • de mélange apéritif aux raisins et amandes
    70 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • d'eau
    550 g
  • de légumes variés surgelés pour couscous
    400 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de beurre
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 766 kcal / 3209 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...