Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 6 láminas de masa filo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de harina de repostería
- 300 g de requesón
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 40 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 935 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4.42 g
- Węglowodany
- 17.87 g
- Tłuszcz
- 14.94 g
- Błonnik
- 0.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Semifrío de membrillo
8h 30min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Natillas de naranja con chocolate
2 Std. 15 Min
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Milhojas de crema y toffee
2h 30min
Postre cuatro capas
4 godz. 10 min
Tarta de moka
1 Std. 30 Min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2h 30min
Soufflé de nueces
1h 15min
Tarta de naranja
5h