Sorbete de melocotón en zurracapote

Sorbete de melocotón en zurracapote

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

Sorbete de melocotón
  • de azúcar
    120 g
  • de agua
    200 g
  • de melocotón pelado, en trozos y congelado
    600 g
  • de licor de melocotón
    50 g
Zurracapote
  • de vino tinto de Rioja
    250 g
  • de agua
    250 g
  • de azúcar
    200 g
  • palo de canela
    1
  • de zumo de limón
    40 g
  • de zumo de naranja
    100 g
Palitos de canela
  • de masa filo
    2 láminas
  • de mantequilla fundida
    80 g
  • de canela molida
    15 g
Galletas de hojaldre
  • de masa de hojaldre
    100 g
  • de azúcar
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 274 kcal / 1149 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 43.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 39.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...