![Blanco y negro con nueces y miel Blanco y negro con nueces y miel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C8C1EF7-8382-433B-BED2-089DCC24A35B/Derivates/95AB898E-4D5A-4595-9A54-C483CA62C65D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de requesón
- 200 g de leche
- 200 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 8 nueces en mitades
- 1 cucharada de miel
- Wartości odżywcze
- na 8 raciones
- Kalorie
- 9776 kJ / 2344 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 316.8 g
- Tłuszcz
- 86.4 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15min
Postre de limón
5 min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 Min
Tarta de uvas, queso y chocolate blanco
2h 15min
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45 min
Blanco y negro de requesón
1 Std. 30 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2h 20 min
Natillas ligeras de chocolate al licor para dos
1 Std. 40 Min
Tarta cuajada de caramelo
2 Std. 10 Min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6 Std. 30 Min
Postre de limón para dos
5 min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min