Wersje kompatybilne
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 hojas de gelatina
- 500 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
- 250 g de agua
- 200 g de azúcar glas
- 50 g de glucosa
- 150 g de isomalt
- 1 vaina de vainilla
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de ácido cítrico en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12h
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1h 10 min
Helado de leche con aroma de anís
7h
Helado de yogur
6h 15 min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Mantequilla de aceite
1 Std. 5 Min
Torrijas de vino dulce
50 min
Gominolas de refresco de cola
12h
Macedonia templada de frutas tropicales
25 min
Sándwich de nata
8h
Granizado de granada y cava
5 Min
Gominolas
12 Std. 15 Min