Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
whole milk200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
1 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
-
double cream400 g
-
caster sugar250 g
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Chutney
25 min
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Mango Chutney
50 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Bara Brith
10 godz.
Plum and Apple Jam
40 min