Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
whole milk200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
1 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
-
double cream400 g
-
caster sugar250 g
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Bara Brith
10 godz.
Red Cabbage
1 godz.
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min