Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 Total recipe
Składniki
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
5 g
Kalorie
4155 kJ /
993 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
253 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Mint Jelly
1h
Marzipan
10min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Oatcakes
1h
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Rhubarb Crumble
55min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Curried Parsnip Soup
30min