Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz

Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz

4.2 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 doses

Składniki

  • alperces cortados ao meio (4 alperces aprox.)
    220 g
  • mel
    20 g
  • noz partida grosseiramente
    20 g
  • tomilho-limão
    1 c. chá de
  • queijo parmesão
    40 g
  • azeite
    30 g
  • cebola
    100 g
  • salsicha fresca s/ pele (4 salsichas aprox.)
    220 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    100 g
  • espinafres
    100 g
  • molho de soja
    5 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • gnocchi
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 2841.1 mg
Białko 40 g
Kalorie 4247.3 kJ / 1015.2 kcal
Tłuszcz 56.3 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Węglowodany 92.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...