
Urządzenia i Akcesoria
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
Massa
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
massa tipo penne400 g
-
azeite mais q.b. p/ cozer a massa30 g
-
alho2 dentes de
-
atum em lata escorrido350 g
-
tomate-cereja cortado em metades150 g
Vinagreta
-
manjericão fresco20 g
-
azeite180 g
-
vinagre80 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta preta1 pitada de
-
mel10 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
692.5 kcal /
2897.3 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
40.5 g
Węglowodany
53.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
1035.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby®
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia