Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo alla Stroganoff
1óra
Zabaione
15 min
Marinatura al Marsala
20 min
Vellutata di salmone in crosta
1 godz. 50 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bagna cauda
35 min