Soufflé al Castelmagno

Soufflé al Castelmagno

4.7 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
8 porzioni

Składniki

  • 4 albumi a temperatura ambiente
  • 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
  • 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di latte scremato
  • 60 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 4 tuorli a temperatura ambiente

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.8 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...