Urządzenia i Akcesoria
Crumble ai marron glacé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
100 g di burro a pezzi + q.b.
-
240 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di castagne (marron glacés)
-
100 g zucchero
-
40 g di amido di mais (maizena)
-
2 uova
-
60 g di latte
-
1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci
-
zucchero a velo (opcjonalnie) q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.5 g
Kalorie
1635.9 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 godz. 35 min
Torta rustica di pere
2 godz.
Paciarella
1 godz.
Torta cioccolato e arancia
1 godz. 25 min
Torta Palpiton
1 godz. 30 min
Torta alla birra stout
3 godz. 40 min
Dolce danese di mele
50 min
Quiche pere e gorgonzola
1 godz.
Minestra di castagne
1 godz. 40 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 godz. 40 min
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min