Urządzenia i Akcesoria
Crumble ai marron glacé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
100 g di burro a pezzi + q.b.
-
240 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di castagne (marron glacés)
-
100 g zucchero
-
40 g di amido di mais (maizena)
-
2 uova
-
60 g di latte
-
1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci
-
zucchero a velo (opcjonalnie) q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.5 g
Kalorie
1635.9 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di nocciole
50 min
Bonèt
2 godz.
Torta di pane
1 godz. 20 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 godz. 10 min
Torta di ricotta
50 min
Torta rovesciata ai fichi
1 godz. 15 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1 godz. 10 min
Tortini di fichi
6 godz. 5 min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Stroscia di Pietrabruna
50 min