Mousse all'albicocca
TM31 TM5 TM6

Mousse all'albicocca

4.3 (3 oceny)

Składniki

Purea di albicocche

  • 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
  • 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
  • 200 g di acqua
  • 125 g di zucchero

Panna montata

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
  • 40 g di zucchero a velo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1915 kJ / 457 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
54.3 g
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy