Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Pancake Pieces
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
sugar150 g
-
large eggs separated3
-
plain flour70 g
-
double cream200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter30 g
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)500 g
-
flaked almonds40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
2655 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Węglowodany
56.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Apple Cake
1 godz. 30 min
Olive Spread
5 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Rhubarb and Ginger Tart
1 godz. 45 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min