Lody na patyku z ginem i ogórkiem

Lody na patyku z ginem i ogórkiem

4.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji

Składniki

  • cukru
    40 g
  • mięty pieprzowej, świeżej
    20 - 25 liści
  • ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm
    80 g
  • toniku
    90 g
  • ginu
    100 g
  • soku z limonki świeżo wyciśniętego
    20 - 25 g
  • wody mineralnej, niegazowanej
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 77.7 kcal / 325 kJ
Białko 0.1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 4.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...