
Urządzenia i Akcesoria
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
40 g cukru
-
20 - 25 liści mięty pieprzowej, świeżej
-
80 g ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm
-
90 g toniku
-
100 g ginu
-
20 - 25 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
-
300 g wody mineralnej, niegazowanej
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
77.7 kcal /
325 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
4.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DLA OCHŁODY!
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Unicorn Latte
20 min
Ciasteczkowe lody
7 godz. 10 min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Szybki sorbet owocowy
5 min
Lody ciasteczkowe
5 godz. 10 min
Rajski sorbet owocowy
5 min
Lody czekoladowe z papryczką chili
13 godz. 15 min
Szybki sorbet cytrynowy
45 min
Lody owocowe
5 min
Granita w cytrynie
5 godz. 25 min
Sorbet owocowy
5 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min