Lody na patyku z ginem i ogórkiem

Lody na patyku z ginem i ogórkiem

4.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji

Składniki

  • 40 g cukru
  • 20 - 25 liści mięty pieprzowej, świeżej
  • 80 g ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm
  • 90 g toniku
  • 100 g ginu
  • 20 - 25 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
  • 300 g wody mineralnej, niegazowanej

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 77.7 kcal / 325 kJ
Białko 0.1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 4.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...