Urządzenia i Akcesoria
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
40 g cukru
-
20 - 25 liści mięty pieprzowej, świeżej
-
80 g ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm
-
90 g toniku
-
100 g ginu
-
20 - 25 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
-
300 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
4.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
325 kJ /
77.7 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DLA OCHŁODY!
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody czekoladowe
12h
Lody arbuzowo-kokosowe
2h 30min
Lody waniliowe
12h
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5min
Ciepłe lody
40min
Kolorowe lody na patyku
5h 30min
Lody czekoladowe z papryczką chili
13h 15min
Suflet lodowy z malinami
2h 40min
Ciasteczkowe lody
7h 10min
Lodowe parfait na patyku
5h 40min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5h 25min
Lody ciasteczkowe
5h 10min