
Urządzenia i Akcesoria
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
cukru40 g
-
mięty pieprzowej, świeżej20 - 25 liści
-
ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm80 g
-
toniku90 g
-
ginu100 g
-
soku z limonki świeżo wyciśniętego20 - 25 g
-
wody mineralnej, niegazowanej300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
77.7 kcal /
325 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
4.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DLA OCHŁODY!
10 Przepisów
Polska
Polska