Mroźne ciasto kokosowe

Mroźne ciasto kokosowe

2.9 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 kawałków

Składniki

  • sera mascarpone
    250 g
  • biszkoptów okrągłych
    70 - 80 g
  • mleka skondensowanego, słodzonego
    500 g
  • mleczka kokosowego schłodzonego
    800 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
  • soku z limonki świeżo wyciśniętego
    20 - 25 g
  • skórka otarta z 1 limonki do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 kawałek

Kalorie 363.8 kcal / 1522 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Sód 161.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...