Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Taleggio Cheese
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.6 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
99.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Coconut Yoghurt
13 godz. 20 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Houmous
13 godz. 30 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min