![Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D78EE57F-B558-4EA2-8D94-2E2A8A5FE2D3/Derivates/466F2A23-B9D6-481E-8D81-AC842DA81DFF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Emulsión de patata con pulpo
50min
Salsa de queso azul
10 Min
Salsa a la pimienta
20 min
Salsa cóctel
5 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Foie gras (al vacío)
72h
Foie de pato
33 Std.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Salsa de queso de cabra
5 Min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 Std. 30 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min