Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Mini gofres bravas
2h 30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1h 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Emulsión de patata con pulpo
50min