Dip de ajoblanco
TM31 TM5 TM6

Dip de ajoblanco

4.7 (67 ocen)

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva
  • 150 g de almendras crudas sin piel
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 30 g de pan de molde (la miga)
  • 1 cucharada de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 180 g de leche

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
2021 kJ / 483 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
46.9 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Błonnik
3.2 g
Sód
520.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy