
Urządzenia i Akcesoria
"Dżem" bekonowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
cebuli przekrojonej na pół60 g
-
boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego na kawałki300 g
-
oliwy z oliwek5 - 10 g
-
kawy rozpuszczalnej1 łyżka
-
wody wrzącej3 łyżki
-
cukru trzcinowego160 g
-
octu jabłkowego80 g
-
syropu klonowego60 g
-
papryki słodkiej, mielonej wędzonej2 łyżeczki
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1074.9 kcal /
4497.4 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
63.7 g
Węglowodany
109.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Sód
1003.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Oliwa truflowa
10 min
Pikantne aïoli
15 min
Pasta Taramosalata
15 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Sos ze słodkiego cherry
20 min
Biała czekolada z bakaliami
2 godz. 20 min
Pieprzówka
505 godz. 45 min
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2 godz. 30 min
Gofry a'la frittata
1 godz. 20 min
Adżika
40 min