Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
2406 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Tart
4h 30min
Frangipane Cake
1h 45min
Panna Cotta
6h 15min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min
Choux Pastry
2h
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Crème caramel
2h 45min
Crème Pâtissière
15min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Chocolate Mousse
3h 20min