
Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
578 kcal /
2406 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Palmiers Two Ways
1 godz. 40 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min