Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
2406 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Custard
15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Choux Pastry
2 godz.
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min