Riso Venere con capesante

Riso Venere con capesante

3.6 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di acqua
  • 320 g di riso nero Venere
  • 200 g di capesante con la corolla
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di Whisky
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • ½ cucchiaino paprika dolce
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...