Choux al merluzzo

Choux al merluzzo

2.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
28 pezzi

Składniki

  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 250 g di acqua
  • 350 g di filetti di merluzzo a pezzi
  • 75 g di burro a pezzi + q.b.
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 170 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 64 kcal / 268 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...