Cioccolata allo zenzero
TM31 TM5 TM6

Cioccolata allo zenzero

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 60 g di zucchero
  • 5 g di zenzero in polvere (3 cucchiaini rasi)
  • 20 g di fecola di patate
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 400 g di latte intero
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1297 kJ / 310 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy