Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio foglie di prezzemolo fresche tritate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2238 kJ / 535 kcal
- Białko
- 46.2 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Charlotte al pandoro e spumante
4u. 50min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Millefoglie all'albicocca
55 min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Tiramisù alle fragole
3 Std. 30 Min