Girandole di magro
TM6 TM5 TM31

Girandole di magro

3.9 (16 ocen)

Składniki

Pasta

  • 100 g di farina
  • 200 g di semola di grano duro
  • 2 uova
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di acqua

Ripieno

  • 30 g di burro
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 300 g di ricotta fresca
  • 1 cucchiaino di sale

Terminare la preparazione

  • 500 g di acqua
  • 50 g di burro fuso
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2703 kJ / 646 kcal
Białko
26.2 g
Węglowodany
61.8 g
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy