Urządzenia i Akcesoria
Kalbsragout mit Erbsen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Möhren in Stücken80 g
-
Staudensellerie in Stücken40 g
-
Chilischote klein, entkernt1
-
Öl40 g
-
Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm)600 g
-
Mehl2 EL
-
Rotwein100 g
-
stückige Tomaten (Dose)240 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
300 g Erbsen, TK, aufgetautErbsen, frisch300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
36 g
Kalorie
1684 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 godz. 20 min
Lammragout
1 godz.
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 godz.
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55 min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min