Urządzenia i Akcesoria
Rinderfilet alla Pizzaiola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Öl40 g
-
Rinderfilet in dünnen Scheiben (5 mm)500 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Oregano2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
1078 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Räuberfleisch
1 godz. 15 min
Paprikagulasch
1 godz. 25 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.