Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1j
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1j
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 menit
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1j
Rinderragout mit Bohnen
50 menit
Ungarisches Paprikagulasch
1j 20 menit
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1j
Paprikagulasch
1j 25 menit