Sauce mit rotem Radicchio
TM6 TM5

Sauce mit rotem Radicchio

4.3 (13 ocen)

Składniki

  • 1 Schalotte, halbiert
  • ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
  • 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
  • 40 g Olivenöl
  • 150 g Radicchio, in Streifen
  • 70 g Rotwein
  • ½ TL Salz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
952 kJ / 227 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy