Urządzenia i Akcesoria
Sauce mit rotem Radicchio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotte halbiert1
-
rote Chilischote, getrocknet nach Geschmack entkernt½ - 1
-
durchwachsener Speck, geräuchert in dünnen Streifen150 g
-
Olivenöl40 g
-
Radicchio in Streifen150 g
-
Rotwein70 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
952 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fenchel-Risotto
40 Min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Topinamburpüree
40 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Fenchelgemüse
30 Min
Mangoldrisotto
50 Min