Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2j
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2j 10 menit
Focaccia mit Rosmarin
2j 30 menit
Béchamelsauce
15min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1j 30 menit
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15 min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Ravioli alla napoletana
1j
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1j
Gnocchi alla romana
1j
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1j