Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin

Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin

4.2 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 Stücke

Składniki

  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Wasser
    300 g
  • Hefe (10 g)
    ¼ Würfel
    ½ Pck. Trockenhefe
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Weizenmehl Type 550
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Bestreuen
    10 g
  • Kartoffeln in Scheiben (1-2 mm)
    250 g
  • Rosmarin abgezupft
    1 - 2 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 650 kcal / 2719 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 107 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...