Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi alla romana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß250 g
-
Parmesan in Stücken70 g
-
Milch1000 g
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Salz1 TL
-
Muskat2 Prisen
-
Eigelb2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1700 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cremige Polenta
45 min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Gnocchi vom Blech
1 godz. 10 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 godz.
Lasagne al forno
2 godz. 10 min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 godz. 35 min
Schweizer Alpenmagronen
1 godz. 30 min
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Crespelle
1 godz. 30 min
Risotto alla Milanese
35 min