Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
375 g
Składniki
-
150 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de azúcar
-
45 g de mantequilla en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 375 g
Białko
14.3 g
Kalorie
6719 kJ /
1607 kcal
Tłuszcz
125.1 g
Błonnik
19.7 g
Węglowodany
105.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Almíbar básico
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Tarta Sacher
3 Std.
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Frosting de mascarpone y cacao
10 Min
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min