Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
375 g
Składniki
-
150 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de azúcar
-
45 g de mantequilla en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 375 g
Białko
14.3 g
Kalorie
6719 kJ /
1607 kcal
Tłuszcz
125.1 g
Błonnik
19.7 g
Węglowodany
105.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tarta Sacher
3h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Almíbar básico
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Nata de trufa
8h 15min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min